Geachte heer/mevrouw, beste marcel,

Dank voor de installatie en dank voor de factuur. ik zal proberen deze gelijk dit weekend te betalen. Graag zou ik ook nog iets anders onder de aandacht willen brengen:

Ik heb in de 20 jaar dat we van onze ‘bouwval’ een zorgboerderij aan het maken zijn, al heel wat dingen meegemaakt. een installateur die vraagt ‘hebt u ook een stofzuiger?’, had ik echter nog nooit meegemaakt! Ik vroeg me dan ook verwonderd af, waar hij nu weer een stofzuiger voor nodig had. nou, het antwoord bleek niet moeilijk: om te stofzuigen! In al die jaren heb ik nooit meegemaakt dat welke bouwvakker of installateur dan ook uberhaupt verder kwam dan vegen (en zelfs dat meestal niet).

Wat me ook opviel is dat er door jullie mannen werd geluisterd, meegedacht, en (dat is bijzonder deze tijd!) vragen werden gesteld! ‘Kun je even meekijken? wil je het zo of zo?’ en als ik dan voor de ‘moeilijke’ weg koos (omdat dat in mijn ogen mooier was, dan werd dat ook nog uitgevoerd, terwijl ik in hun stem hoorden dat ze het liever anders hadden gedaan.

Toen ik me zat af te vragen hoe ik alle verpakkingen in vredesnaam in mijn, toch al volle, container kreeg, bleek dat alles meegenomen werd! ook dat heb ik nog nooit gezien!

Koesteren die mannen! Die eigenschappen zijn goud waard!

En om af te sluiten: dat de offerte gewoon is blijven staan terwijl de binnen unit een paar meter opschoof en de ‘voeten’ van de airco zijn vervangen door andere voeten, vind ik helemaal top! Ik had een tijdje geleden een installateur die hier voor 25.000 aan spullen heeft ge├»nstalleerd en daarna de tyrips op de factuur ging zetten. Natuurlijk mag dat (hij had ze gebruikt), maar jullie manier vind ik fijner!