Bedrijfprofiel:

Wij zijn een groeiend bedrijf die werkzaamheden verricht op het gebied van onder andere airconditioning, warmtepompen, duurzame technieken en energieadvies. Binnen deze vakgebieden leveren en monteren wij nieuwe producten, voeren wij onderhoud uit en lossen wij storingen op. Het werk bevindt zich vooral in de provincies Overijssel en Zuidwest Drenthe. Gezien de ontwikkelingen binnen ons bedrijf zijn wij op zoek naar een:

Zij-instromer installateur

Warmtepomp, de trend in energieland voor de komende jaren!
Dat betekent ook dat er veel werk in het verschiet ligt. Het goede nieuws hiervan is dat je geen afgestudeerde installateur hoeft te zijn om het te kunnen en vooral niet om het te kunnen leren.

Oftewel met een beetje technisch inzicht en een flinke dosis leergierigheid denken we de juiste ingrediënten te hebben voor de zij-instromer installateur.

Dit mooie bedrijf biedt je een uitstekende werkplek waar je je collega`s nog echt kent en samen werkt naar een mooi eindresultaat. Op dit moment plaatsen ze elke week ongeveer 2 warmtepompsystemen. Dit doe je samen met je ervaren collega die jou de kneepjes van het vak zal leren. Oftewel het motto “al doende leert men” is hier zeker van toepassing.

De warmtepompen komen veelal op de plek van het huidige cv systeem. Dit betekent dat de warmtepomp regelmatig naar zolder zal moeten. Hiervoor hoef je niet heel sterk te zijn maar wel fysiek in orde natuurlijk.

Gezien alle nieuwsberichten, stijgende prijzen en plannen van het kabinet voor de komende jaren om alle huishoudens van het gas af te krijgen is dit absoluut een baan waar de komende jaren meer dan genoeg werk zal zijn. Het doel is dan ook zeker een langdurig dienstverband.

Spreekt jou dit alles wel aan? Of wil je graag meer weten? Laat het ons dan weten.

[email protected]

T.a.v. Dhr. M. Kiekebos

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld